Erberstraat 56 | 3800 St. Truiden | GSM: 0474 / 312929 rikkeshoeve@yahoo.com
logo


De Rikkeshoeve

Verrukkelijke bloesems en prachtige landschappen zover het oog reikt: je bent in Haspengouw, een streek die bekend staat om zijn pittoreske dorpjes, uitgebreid

fietsroutenetwerk, smakelijke streekproducten en zijn rijke aanbod landbouwproducten.

In het landelijke Haspengouw vind je in een deelgemeente van Sint-Truiden de Rikkeshoeve.

De Rikkeshoeve is een vierkantshoeve uit 1863 en werd gerenoveerd met veel zorg en zin voor het behoud van de authentieke elementen.  De oude eiken gebinten zijn hersteld en verwerkt in de uitbouw van het geheel.  De comfortabele kamers zijn ondergebracht in de oude schuur en zijn allemaal voorzien van een flatscreen, minibar, gratis Wifi, afzonderlijke badkamer met douche of bad.

In de Rikkeshoeve kom je echt op adem.   De tuin is uitnodigend om u relax in het landschap de laten glijden.  Het zwembad biedt verfrissing tijdens de warme dagen en we stoken een graadje hoger buiten het seizoen (open april-okt afhankelijk van de weersomstandigheden).

Terwijl je geniet van een verzorgd ontbijt met verse producten hebt je zicht op landschap, tuin en zwembad.   ‘s Avonds kun je mee aanschuiven aan tafel. Het avondeten is hier een erezaak en de maaltijden worden verzorgd tot in de puntjes.  Aangezien er met verse producten wordt gewerkt, moet je vooraf reserveren.


взять срочно микрозайм на карту срочно займы онлайн первый займ бесплатно на карту