Erberstraat 56 | 3800 St. Truiden | GSM: 0474 / 312929 rikkeshoeve@yahoo.com
logo


Drie-daags-arrangement

PRIJZEN TOT 31/3/2018

Wil u genieten van een fijne 3-daagse, naar uw smaak in te vullen en ‘s avonds lekker genieten van een verzorgde menu ?   Dan is ons arrangement een gepaste optie.  U geniet van 2 overnachtingen, 2 x een ontbijt en 2 x een zeer verzorgde menu ‘s avonds.

We stellen dagelijks een lekker en verrassend menu samen, gesteund door de seizoens- en streekproducten en een portie creativiteit.  Als hobbykok probeer ik een originele menu uit de mouw te schudden : verzorgd en niet alledaags, maw wat je thuis niet vlug klaarmaakt.   Kortom een aanrader.

Onze menu bestaat iedere dag uit een apero met hapje als opwarmer, een voorgerecht, een hoofdgerecht, dessert en koffie.  Waters en aangepaste wijnen tijdens de maaltijd worden door ons aangeboden.

Het 3-daagse arrangement omhelst 2 overnachtingen, 2 x ontbijt en 2 x een verzorgde menu.

Boekt u met een groep, ttz de volledige accommodatie (12 volwassenen), dan houden wij graag rekening met uw verzuchtingen en stellen wij uw favorieten samen.

We houden zowiezo rekening met eventuele allergie.  U kan dit veiligheidshalve best vooraf melden.

De weekenden zullen bij voorkeur steeds in arrangement geboekt worden.

Het arrangement kost 168 € pp in een 2-persoonskamer en 240 € indien een single-kamer.

Bent u in het bezit van een Bongobon “pittoresk logeren”, dan kan u mits een toeslag van 128 € pp meegenieten van deze arrangementsformule.


взять срочно микрозайм на карту срочно займы онлайн первый займ бесплатно на карту