BUITEN

Achter de hoeve vindt u privacy, gezelligheid en fun.  Het verwarmde zwembad (april tem september) wordt verwarmd op 28°C.  Een   poolhouse met een lounge, verschillende terrassen, banken en ligzetels...een paradijsje.  Omdat tijdens de zomer de bbq-man/vrouw nogal dikwijls in de regen staat en u in de winter verlekkerd bent op steengrill, maar die lastige stelletjes niet wil bovenhalen, bouwden wij een Kota-grillhouse.  Een supergezellig huisje met centraal vuur, gewoon voor de gezelligheid met een biertje of voor het actieve en creatieve koken...je wil het voor geen geld missen.  De geur van het hout, de provencaalse kruiden, ... en nadien een nachtelijke duik...de volgende avond teken je zeker terug in.  

Ga je liever de Italiaanse toer op ?  Laat de kids hun eigen pizza maken, stook de pizzaoven warm en bak in enkele minuten uw op steen gebakken pizza.  Kan ook voor taarten, brood,....

Relaxen in de houtgestookte hottub ?  In het juiste gezelschap en met het bijhorend drankje kan de avond niet meer stuk.